Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Με οπαδούς στα Γιάννενα

Οπως και στα περισσότερα φετινά παιχνίδια, έτσι και στο σημερινό στα Γιάννενα, ο Ηρακλής θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, που παρά την πίκρα τους από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Καυτανζόγλειο από τον Εργοτέλη, δεν σκοπεύουν να αφήσουν την αγαπημένη τους ομάδα μόνη.

Οι φίλοι του «γηραιού» θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει κοντά στη θύρα 7 του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες». Θυμίζουμε ότι η διοίκηση των «κυανόλευκων» έχει παραλάβει 700 εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ το καθένα.

Με οπαδούς στα Γιάννενα

Αρκετές οι απουσίες

Στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ηρακλή θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μιλάνο (εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Λέκι (πονάει στο εγχειρισμένο του γόνατο) και Πιλότο (θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας μέχρι τέλος Ιανουαρίου).

Θα λείψει επίσης ο τιμωρημένος Γιάκομπ (αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Εργοτέλη), καθώς και οι Ντάλα Μπόνα, Φούφουλας και Κατσικάς, που αποφασίστηκε από τον Σάββα Κωφίδη να μείνουν εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: