Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Μακρυα απο ονειρα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έπειτα από την ήττα της στο ευρωπαικό της αγώνας όλοι πίστευαν αφού ο προπονητής ξεκουρασε παίκτες θα περνούσε άνετα από την Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο!! Αλλά οπως ολη εέδαμε όχι απλά δεν κέρδισε αλλά έχασε και τον αγώνα πολύ εύκολα(3-1)!
Επιπρόσθετα αυτο που θα μείνει για την ΑΕΚ απο την Νέα Σμύρνη ειανι η μπούνια που έδωσε ο Εστογιανόφ μετά το τέλος του αγώνα στον αραούχο!! Η ΑΕΚ δεν κινήθηκε νομικά προς τον παίκτη του Πανιωνίου!
Αν ξεφύγουμε ώρα από τον αγώνα θα πέσουμε πάνω στα προβλήματα τα διοικητικά που βασανίζουν την ΠΑΕ ΑΕΚ! Με δηλωσεις του ο εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου "καίει" την ΠΑΕ ΑΕΚ!!!Όπου αναφέρεται ότι μόνο ο Νάτσο Σκόκο εχει πάρει τον μισθό του και ο λόγος οτι θα πωληθει τον Ιανουάριο!!
Τέλος κλείνωντας το θέμα ο Κ.Κοζώνης έστειλε εγγραφο στην ΠΑΕ ΑΕΚ όπου και ζητάει να αναλάβει ο ίδιος την ΠΑΕ απο την Πέμπτη!! Η απάντηση της ομάδος ηταν άμμεση λέγοντας πως ο κ.Κοζώνης στο ραντεβού με τον κ.Νοτιά δεν είχε το έγγραφο που του ειχε ζητηθεί οπου θα φαινόταν η διαφανεια και το οικονομικό του εύρος για να πάρει την ομάδα της ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: