Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Βαρύ είναι το κλίμα στον Ηρακλή, όχι μόνο λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό αλλά για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας στο ντέρμπι της Τετάρτης. Πολλά λάθη, κακή υποδοχή, αργές αντιδράσεις, μέτρια φυσική κατάσταση και αδύναμο κοουτσάρισμα χρεώνονται στον Ολλανδό τεχνικό του «γηραιού», Χάρι Μπρόκινγκ.

Ο Μπρόκινγκ δίνει οδηγίες στον Μπάρανεκ που έχει αδύναμο σημείο την υποδοχή
Ο Μπρόκινγκ δίνει οδηγίες στον Μπάρανεκ που έχει αδύναμο σημείο την υποδοχή

Ωστόσο, η κρίση που έχει ξεσπάσει στην ΠΑΕ συμπαρασύρει στη δίνη της και τον ΓΣ, ενώ η κατάσταση φορτίστηκε με τις αντιδράσεις των οπαδών στον προχθεσινό αγώνα του μπάσκετ. Στη διοίκηση του Ερασιτέχνη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για τον Μπρόκινγκ, ο οποίος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αγνόησε πλήρως τον Αντρεϊ Κράβαρικ και τον άφησε στον πάγκο.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ζητούν την αλλαγή του Μπρόκινγκ προτού να είναι αργά, αλλά λόγω της διοικητικής κρίσης κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη μιας τέτοιας απόφασης και κυρίως της επιλογής του αντικαταστάτη. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν συζητηθεί είναι του Ιταλού Φλάβιο Γκουλινέλι και του Αλέκου Λεώνη.

Πάντως, ο κεντρικός της ομάδας, Γεράσιμος Κανέλλος, αναφερόμενος στην ήττα από τον Ολυμπιακό είπε: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Δεν έχουμε χρόνο για κλάματα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Πανελλήνιο και τη Χοτ Βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: