Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Μαύρα σύννεφα στη Νova!

Προβληματισμός και σκέψεις για αλλαγές επικρατούν στη Forthnet, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Νova, για τα αποτελέσματα της μεγάλης επένδυσης που έγινε εφέτος με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 14 ομάδων της Σούπερ Λίγκας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η επένδυση της τάξεως των 35 εκατ. ευρώ ετησίως δεν έχει αποδώσει ανάλογα αποτελέσματα στον τομέα της αύξησης των συνδρομητών, οι οποίοι ανέρχονται σε περίπου 350.000 - μαζί με όσους διατηρούν ακόμη το αναλογικό «πακέτο».
Σε αλλεπάλληλα meetings το τελευταίο διάστημα εκφράζονται σκέψεις για αλλαγές στα υψηλά επίπεδα της διοίκησης της Νova, όπου χρεώνονται και οι κακές εκτιμήσεις για την αποδοτικότητα της επένδυσης στον τομέα της αύξησης των συνδρομητών. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σκληρή μάχη που δόθηκε για την απόκτηση των δικαιωμάτων της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, επίσης για τα επόμενα τρία χρόνια, με ιδιαίτερα μεγάλο κόστος, το οποίο πληροφορίες ανεβάζουν σε 23 εκατ. ευρώ, εκτοξεύοντας ακόμη περισσότερο την επένδυση της Forthnet. Στον προβληματισμό για τους γενικότερους χειρισμούς της Νova προστέθηκε και το πρόσφατο επεισόδιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης του κ. Ντέμη Νικολαΐδη στο συνδρομητικό κανάλι, η οποία διακόπηκε εξαιτίας της εισβολής περίπου 100 οπαδών της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις της Κάντζας. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία υπήρξε λανθασμένος χειρισμός πριν και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ μια σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία παραλίγο να εκθέσει σε κίνδυνο εργαζομένους και εγκαταστάσεις του καναλιού, λόγω κακών εκτιμήσεων. Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: