Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ξύλο κι αποβολές, έλειψε το γκολ

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι, με βάση τη βαθμολογική τους θέση, μεταξύ της Ηλιούπολης και του Πανσερραϊκού, που έληξε χωρίς τέρματα. Στο 90' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ που έτρεξε να εκτελέσει ο Λεοζίνιο. Ο Κάστρο αντί να πάρει καλή θέση στην περιοχή προτίμησε να χτυπήσει και να ξαπλώσει στο χορτάρι τον Δημήτρη. Ο Παραράς ζήτησε τα ρέστα από τον Αργεντινό, που έπεσε με τη σειρά του στο τερέν.
Ξύλο κι αποβολές, έλειψε το γκολ

Ο Φουκάκης, που μοίραζε αφειδώς κίτρινες, απέβαλε αμέσως τους δύο παίκτες, παρόντων αστυνομικών που θέλησαν να προστατεύσουν τον Ηρακλειώτη ρέφερι. Ευτυχώς, κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί των γηπεδούχων, που εκνευρίστηκαν από την απόφαση του διαιτητή, σταμάτησαν στη γραμμή του πλάγιου, στο ύψος της μεσαίας γραμμής και επέστρεψαν στην εξέδρα.

Το ματς ήταν συναρπαστικό στο δεύτερο ημίχρονο. Γκολ δεν σημειώθηκε, αφού δύο προσπάθειες του Νατσέφσκι κατέληξαν στο δοκάρι, ενώ οι Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης δεν αξιοποίησαν τις μεγάλες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: