Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Τιμωρημένος είναι ο Παπαστεριανός

Τιμωρημένος είναι ο Παπαστεριανός


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι με την Ξάνθη.
Στην προπόνηση της Δευτέρας (14/12) δεν πήραν μέρος ο Ηλιάδης και ο Τουμά για προληπτικούς περισσότερο λόγους, αφού το μυικό τους σύστημα επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς και ο Παπαστεριανός που αισθανόταν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Οι δύο πρώτοι αναμένεται να τεθούν ως τα μέσα της εβδομάδας στη διάθεση του Κωφίδη, ενώ ο τρίτος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, οπότε δεν υπάρχει θέμα να πιεστεί να επιστρέψει.

Από εκεί και πέρα, ο Λέκι συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό, ενώ ο Πιλότο εξακολουθεί να τρέχει μόνος του.

Την Τρίτη (15/12), τέλος, όσοι έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό θα προπονηθούν το πρωί στη Μίκρα, ενώ οι υπόλοιποι θα δώσουν φιλικό το μεσημέρι στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: