Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Νικη η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ


Έπειτα απο κακα αποτελεσματα και πολλα διοικητικα προβληματα που συνεχιζονται στην ΠΑΕ ΑΕΚ η ομαδα της ΑΕΚ κερδισε 3-2 τον Λεβαδειακο!!! Βεβαια τα προβληματα συνεχιζονται εφοσον οι οπαδοι της ΑΕΚ ηταν απο νωρις στο γηπεδο και με υβριστικα συνθηματα κατα των μετοχων της ΠΑΕ και του κ.Νικολαιδη!!!! Τελικα η ΑΕΚ επικρατησε μια και η καρδια πηγε στην κουλουρι οταν στο 91΄πρωτο λεπτο η μπαλα απο τα ποδια Πάουλο Κόστα βρηκε στο αριστερο καθετο δοκαρι!!!!

  • Περίπου 3.000 φίλοι της "Ένωσης" βρεθηκαν στις εξέδρες

    Γήπεδο: "Σπύρος Λούης", ΟΑΚΑ
    Διαιτητής: Μιχάλης Ντάκος (Ξάνθης)

    ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Ενσαλίβα, Μάκος, Ταχτσίδης (83' Γκερέιρο), Μαντούκα, Λεονάρντο (73' Χέρσι), Μπλάνκο (90'+3' Γκέντσογλου)
    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Χαλούλος, Ζησόπουλος, Μαρτορέλ, Μπράνκο, Ταραλίδης, Σερτζίνιο (62' Πάουλο Κόστα), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αγκάλι (83' Βασιλείου)

  • Πολλες αλλαγες απο τον Ντουσαν Μπαγιεβιτς που δειχνουν οτι προσπαθει να κανει διαφορα τρικ για να σωσει την κατασταση!

    Τα γκολ σημειωσαν: : 35' Ταχτσίδης, 44', 57' Μαντούκα - 45'+1': Μπάρκογλου, 56' Αγκάλι

    Δεν υπάρχουν σχόλια: