Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ούτε ο ΠΑΟΚ νίκησε την Καβάλα...

Νικητής ο κόσμος

Νικητής ο κόσμος

Ρεσιτάλ αστοχίας για τον ΠΑΟΚ και... αποτελεσματικότητας για την Καβάλα που, μετά τους Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΑΕΚ, έκοψε τον δρόμο και στον «δικέφαλο του Βορρά» (0-0) και έμεινε αήττητη από όλους τους «μεγάλους».

Αν και, στην προκειμένη περίπτωση, κυρίως τα δοκάρια ήταν αυτά που είπαν «όχι» στους παίκτες του Σάντος. Ο ΠΑΟΚ έδωσε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, έχοντας τρία δοκάρια και δύο τετ-α-τετ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά απ’ όλα αυτά, δεν θα μπορούσε παρά να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό και την αναποτελεσματικότητα που εμφανίστηκε πιο έντονη από ποτέ...

Το πάθος της κατάμεστης κερκίδας άργησε να μεταφερθεί στον αγωνιστικό χώρο... Το «Ανθή Καραγιάννη» έγινε ένα από τα λίγα γήπεδα που φιλοξένησε οπαδούς και των φιλοξενούμενων, μια εικόνα που κοντεύουμε να ξεχάσουμε. Οπως ήταν φυσικό, η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» στις κερκίδες αλλά όχι και εντός αγωνιστικού χώρου όπου στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση των δύο ομάδων κυμάνθηκε σε... χαλαρά επίπεδα.

Από τα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο του αγώνα αλλά... μέχρι εκεί. Δύο σουτ και μια φάση διαρκείας ήταν όσα είχε να επιδείξει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Στο 4’, το σουτ του Βιεϊρίνια απέκρουσε με υπερένταση ο Κάλατς, ενώ στο 19’ ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε απευθείας άουτ. Η καλύτερη στιγμή του «δικεφάλου» ήρθε στο 30’, αρχικά με το σουτ του Βιεϊρίνια που απέκρουσε ο Κάλατς, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Παπάζογλου δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αντιδρά και πάλι αποτελεσματικά.

Στην αντίπερα όχθη, η Καβάλα προσπάθησε αρχικά να διαφυλάξει τα νότα της και μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσει, όμως χρειάστηκε να φτάσει στο 44’ για να βρεθεί με αξιώσεις στην περιοχή των αντιπάλων.

Ενα λεπτό πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ονουάτσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοντρέρας και βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε στον Ρινκόν αλλά ο τελευταίος σούταρε ακριβώς πάνω στον Χαλκιά με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται «νικητής».

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δαιμονιώδη ρυθμό για τον ΠΑΟΚ αλλά και... ρεσιτάλ αστοχίας. Μόλις στο 48’, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι, έπειτα από την σέντρα του Τσιρίλο ενώ ένα λεπτό αργότερα, η μπάλα έφυγε άουτ στην κεφαλιά του Ιβιτς. Στο 50’, ήρθε το πρώτο από αυτά που... δεν χάνονται με τον Παπάζογλου να βρίσκεται τετ-α-τετ και να στέλνει την μπάλα... τραγικά άουτ!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Βιεϊρίνια μιμήθηκε τον συμπαίκτη του και έκανε ακριβώς το ίδιο πλασάροντας προ κενής εστίας, ενώ στο 63’, ήρθε το άστοχο σουτ του Λίνο από πολύ καλή θέση να βρει και πάλι το δοκάρι και να κάνει τον Σάντος να τραβάει τα μαλλιά του... Κι όμως, το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών δεν είχε τελειώσει για τους γηπεδούχους που στο 66’ είχαν ακόμη ένα δοκάρι αυτή τη φορά με τον Λίνο!

Και αφού έχασε τα... άχαστα, ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε στο 0-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Καβάλα να «πανηγυρίζει» για ακόμη έναν... φόνο «μεγάλου». Νικητής της αναμέτρησης υπήρξε, πάντως, και ήταν οι οπαδοί των δύο ομάδων που συνυπήρξαν στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη».

ΣΚΟΡΕΡ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ: 48' Τσιρίλο, 63' Λίνο, 67' Παπάζογλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Δάλλας, Τάτσης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 2' Παβίσεβιτς, 8' Μεντί, 37' Φερέιρα, 58' Οικονόμου, 60' Ψωμάς, 81' Ντομπρασίνοβιτς - 43' Σορλέν, 59' Λίνο

ΚΑΒΑΛΑ: Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ψωμάς, Φερέιρα, Ντομπρασίνοβιτς, Ντίκροκ, Μεντί, Ονουάτσι (89' Λάκης), Ρινκόν (81' Λεοντίου), Ιωάννου (76' Σουλτανίδης)
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν (70' Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ιβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: