Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Φήμες για οριστική πώληση

Φήμες για οριστική πώληση

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι μετοχές θα πωληθούν τελικά σε επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταια χρόνια στην Ελλάδα και τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου των "κυανόλευκων", παρά το γεγονός ότι το όνομά του χθες κρατήθηκε μυστικό. Περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται σήμερα, την ίδια ώρα που το ενδιαφέρον από την πλευρά του αρτοβιομήχανου Κώστα Χαραλαμπίδη φαίνεται να είναι ακόμη υπαρκτό.

Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με την ανάμιξη ενός επιχειρηματία που κατάγεται από την Ισπανία (και ενδεχομένως προτάθηκε από τον αδερφό του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς Μορέιρα), τον οποίο ο Αντώνης Ρέμος θεωρεί εξίσου πολύ καλή λύση για το μέλλον της ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, ο νυν πρόεδρος των "κυανόλευκων" βρίσκεται λίγο πριν από την οριστική του αποχώρησή από τον Ηρακλή, κάτι που όπως αναφέραμε ίσως να ανακοινωθεί σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: