Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Συνεληφθησαν τεσσερις "πορτοφολουδες" με δραση σε Σερρες και Δραμα

Πλούσια ήταν η λεία τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών με… μακριά χέρια, που εκμεταλλεύονταν τον συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ των Σερρών και της Δράμας για να… ελαφρώνουν από τα πορτοφόλια τους τις τσέπες των ανυποψίαστων πελατών!
Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, δεκάδες κλοπές καταγράφηκαν με δράστιδες τις τέσσερις αλλοδαπές που είναι ηλικίας από 15 έως 46 χρόνων, ώσπου οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών κατάφεραν τελικά να τις εντοπίσουν κατά την έξοδό τους από το τελευταίο σουπερ μάρκετ που «χτύπησαν» και να τις συλλάβουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλεμμένα χρήματα ύψους περίπου 4.000 ευρώ, τα οποία επιστράφηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Όμως, ο… «αρχηγός» τους κατάφερε να ξεφύγει. Ήταν ένας 46χρονος Έλληνας ο οποίος είχε αναλάβει να τις μεταφέρει από κατάστημα σε κατάστημα με το αυτοκίνητό του και, όταν είδε τους αστυνομικούς να τις συλλαμβάνουν, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι «ελαφροχέρες» αλλοδαπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σερρών που τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές κατά συρροή κατ’ επάγγελμα και διέταξε την κράτησή τους ως την απολογία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: