Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

LIVE: Ηρακλής - Παναθηναϊκός 0-0 (ΗΜ)

LIVE: Ηρακλής - Παναθηναϊκός 0-0 (ΗΜ)

Ντεμπούτο με τρίποντο θέλει να κάνει στο Καυτανζόγλειο ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», μετά από μια δύσκολη εβδομάδα που είχε ως επιστέγασμα την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, αφού στόχος είναι να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Από την άλλη, ο Ηρακλής πασχίζει να απομακρυνθεί από τη διακεκαυμένη ζώνη και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να δείξει ότι τα διοικητικά προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων, τον επηρεάζουν όσο γίνεται λιγότερο.

Οι κυριότερες φάσεις:

41': Καλό σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια

39': Έξυπνο φάουλ του Νίνη, αναγκάζει τον Κοβαλέφσκι να απογειωθεί και να αποκρούσει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε με περίπου ένα λεπτό καθυστέρηση, επειδή οι οπαδοί του Ηρακλή πετούσαν... καρότα (!) στον Καραγκούνη.

36': Καλό σουτ του Ρουκάβινα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια

28': Από ελεύθερο του Τζόρβα, ο Σισέ κρατάει την μπάλα παρά το μαρκάρισμα του Κατσαμπή, αλλά το σουτ που κάνει από το ύψος της μικρής περιοχής, βρίσκει έτοιμο τον Κοβαλέφσκι που μπλοκάρει.

24': Ο Μπιάρσμιρ γύρισε ριψοκίνδυνα την μπάλα στον Τζόρβα, ο Γιάκομπ που κυνήγησε τη φάση κέρδισε την μπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κατόρθωσε να βγει νικητής με διπλή προσπάθεια.

20': Ο Καντέ προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Γιάκομπ που βρισκόταν μόνος του απέναντι από τον Τζόρβα και διώχνει σε κόρνερ.

ΣΚΟΡΕΡ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 18' Επστάιν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά).

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Περπερίδης, Γιαννούλης, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Τούμα, Επστάιν, Μπόσνιακ, Γιάκομπ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Ζιλμπέρο Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Ρουκάβινα, Σισέ.

ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

* Στο Καυτανζόγλειο βρίσκεται ο «κατάσκοπος» της Ουντινέζε Ερνέστο Βαρνιέ, έχοντας την προσοχή του στραμμένη τόσο σε παίκτες του Παναθηναϊκού, όσο και σε κάποιους από τους πιτσιρικάδες του Ηρακλή.

* Περίπου ένα τέταρτο πριν από τις έξι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ο Βαζέχα με τον Ιορδανίδη για να προετοιμάσουν το ζέσταμα των «πράσινων» και αποδοκιμάστηκαν από τους λίγους οπαδούς του Ηρακλή πυο βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: