Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

LIVE: Ηρακλής - Παναθηναϊκός 0-1

LIVE: Ηρακλής - Παναθηναϊκός 0-1 (Τ)

Οι κυριότερες φάσεις:

90'+3: Ο Τζόρβας αποκρούει εντυπωσιακή και σωτήρια την κεφαλιά του Κατσαμπή.

90'+1: Ο Κοβαλέφσκι ανατρέπει τον Χριστοδουλόπουλο, ο Σπάθας δεν σφυρίζει τίποτε και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκάμπριελ πλασάρει άουτ σε κενή εστία.

90': Ριψοκίνδυνο γύρισμα του Βύντρα, δεν αιφνιδιάζει τον Τζόρβα που μπλοκάρει με υπερένταση.

85': Σε σέντρα του Επστάιν και λάθος του Τζόρβα που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Κονέ δεν κατορθώνει να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι

79': Εξαιρετική πάσα του Σπυρόπουλου στον Σισέ, αλλά το σουτ του Γάλλου είναι άστοχο.

73' ΓΚΟΛ: Ο Σπυρόπουλος σεντράρει από αριστερά, ο Σισέ «σπάει» την μπάλα, εκεί όπου ο Σαρακατσάνος αποκρούει προσωρινά και ο Νίνης με βολίδα δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Κοβαλέφσκι.

72': Κεφαλιά του Κατσουράνη από το ύψος του πέναλτι, στην αγκαλιά του Κοβαλέφσκι.

64': Απευθείας βολέ του Γιάκομπ σε σέντρα του Τούμα, στέλνει την μπάλα να περάσει εκατοστά από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.

57': Ο Κοβαλέφσκι πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει το σουτ του Καραγκούνη, πλην όμως η μπάλα κατευθυνόταν άουτ.

53': Εξαιρετική ενέργεια και χαμηλό σουτ του Γιάκομπ, δεν αιφνιδιάζει τον Τζόρβα που πέφτει στη δεξιά του γωνία και αποκρούει έξοχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: