Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ανησυχία για Μιλάνο

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνεται ο Μιλάνο

Οι ενοχλήσεις του Μιλάνο στους προσαγωγούς αποτελούν και το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σάββας Κωφίδης, ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού του Ηρακλή με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης (12/1), αλλά οι άνθρωποι του «Γηραιού» ευελπιστούν ότι θα κατορθώσει να προλάβει.
Από εκεί και πέρα, ο Γιάκομπ έκανε θεραπεία, αλλά ούτως ή άλλως θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ γιατί είναι τιμωρημένος, ο Μπαντής έκανε θεραπεία και ατομικό, μόνοι τους γυμνάστηκαν ακόμη οι Κοβαλέφσκι και Πιλότο, ενώ ο Περπερίδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Ηλιάδης που γυμνάστηκε μόνος αναμένεται να μπει την Τετάρτη (13/1) με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: