Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Κωφίδης: «Χωρίς ηρεμία και αυτοπεποίθηση»

«Πιστεύω ότι και μετά το 1-0 ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το δεύτερο γκολ του Άρη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δεν είχαμε ηρεμία και αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Δεχθήκαμε εκεί δύο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» προσπάθησε να εξηγήσει την κακή εικόνα του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Δεν περιμένω από ποδοσφαιριστές επαγγελματίες να χάσουν την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση τους γιατί δέχθηκαν γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι. Όπως στο πρώτο ημίχρονο».

Ο Ηρακλής ταλανίζεται από διοικητικά προβλήματα, αλλά ο Κωφίδης δεν έψαξε για δικαιολογίες: «Δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Αυτά είναι έξω από το αγωνιστικό. Εμείς κοιτάμε τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πρέπει να επηρεάζει τόσο πολύ έναν ποδοσφαιριστή. Το μόνο που σκέφτεται είναι το παιχνίδι και μόνο το παιχνίδι».

«Δεν είχαμε ηρεμία και αυτοπεποίθηση»

Την επίδραση που είχε στην εξέλιξη του αγώνα το γκολ του Κάλβο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με το οποίο ο Αρης προηγήθηκε με 2-1, ανέδειξε ο Σάββας Κωφίδης. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ελληνας προπονητής εξήγησε ότι οι παίκτες του Ηρακλή έχασαν την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή τους και ήρθε η βαριά ήττα με 4-2.

Ο Αντώνης Ρέμος άφησε να εννοηθεί στη συνάντηση με τα μέλη του Γ.Σ. ότι θα γίνουν μεταγραφές, και ο Κωφίδης ήταν λακωνικός όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Περιμένουμε...».

Παράλληλα, επανέλαβε τη θέση που εξέφρασε για την παραμονή του στον πάγκο μετά την αλλαγή της σύνθεσης των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ: «Ήμουν σαφής και στην προηγούμενη συνέντευξη. Είχα πει ότι αν είναι να αλλάξουμε νοοτροπία ή σκέψη για το ποδόσφαιρο δεν θα μπορώ να είμαι εδώ. Αν άλλαξα λοιπόν κάτι σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο όπως το αντιλαμβάνομαι, δεν έχω θέση».

Τέλος, δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα του Κοβαλέφσκι (σ.σ. ο Πολωνός τερματοφύλακας έχει καταθέσει προσφυγή): «Τώρα έχουμε να συζητήσουμε για το παιχνίδι. Αυτά θα τα συζητήσουμε από αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: