Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στέλνουν και Μάρκες οι Πορτογάλοι


Ως φανατικό... θαυμαστή της πορτογαλικής αγοράς παρουσιάζουν τον Ηρακλή τα ΜΜΕ της χώρας. Μετά τον Μιγκέλ Βίτορ της Μπενφίκα, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον «Γηραιό», ακόμη ένα όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα του συλλόγου, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους. Αυτός δεν είναι άλλος από τον αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αντρε Μάρκες.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «Ο’Jogo», ο Άντρε Μάρκες βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τον Γηραιό.

Ο 22χρονος παίκτης ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα να ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και οι «κυανόλευκοι» να φαντάζουν ως ιδανική λύση.

Ο Αντρέ Μάρκες είναι γεννημένος την 1η Αυγούστου 1987 έχει ύψος 1.82 και είναι πορτογάλος, ενώ η αξία του ανέρχεται στα 800.000 ευρώ, ποσό το οποίο φαίνεται... απαγορευτικό για την ομάδα του Ηρακλή, ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: