Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ζίκο τέλος, σκυτάλη σε Μπάντοβιτς-Νινιάδη!

Ζίκο τέλος, σκυτάλη σε Μπάντοβιτς-Νινιάδη!

O Zίκο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε και επίσημα, και η αποζημίωση θα βρεθεί στα δικαστήρια... Μπάντοβιτς και Νινιάδης στον πάγκο της ομάδας ως το τέλος.

Το θέμα που έμενε να διευθετηθεί ήταν η αποζημίωση του Βραζιλιάνου και αφού δεν βρίσκεται λύση, οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες του «Sentra 103.3», τού στέλνουν μήνυμα και του λένε «πήγαινε στα δικαστήρια να διεκδικήσεις ό,τι θέλεις»!

Στο λιμάνι υποστηρίζουν πως ο Ζίκο επεδίωκε με τη συμπεριφορά του την απόλυσή του, προκειμένου να... γεμίσει τις τσέπες του. Μαζί με τον 56χρονο τεχνικό φεύγει και το επιτελείο του.

Όσο για την επόμενη μέρα; Ο Μπάντοβιτς αναλαμβάνει τα ηνία ως πρώτος προπονητής, με βοηθό τον Νινιάδη, όχι για λίγο, αλλά για... πολύ, δηλαδή ως το τέλος της σεζόν. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ' Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη».

Το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη αναλαμβάνει για δεύτερη φορά τα ηνία μέσα στη σεζόν, καθώς είναι αυτοί που κράτησαν την ομάδα όταν απολύθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Πάντως, είναι η πρώτη φορά, μετά από περίπου έξι χρόνια, που ο Ολυμπιακός διώχνει και δεύτερο προπονητή μέσα σε μία σεζόν. Το 2003-04 η ομάδα του Πειραιά είχε ξεκινήσει με Λεμονή, συνέχισε με τον Κόλλια, ανέλαβε μετά ο Κάτανετς και τελικά, η χρονιά τελείωσε με τον Προτάσοφ στο τιμόνι.

Το κακό πλέον είναι πως χάθηκε χρόνος, καθώς ο Ζίκο ήταν ανεπιθύμητος σε οπαδούς, διοίκηση, ακόμα και παίκτες, αλλά παρέμεινε στον πάγκο, τόσο μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ όσο και το ματς με τη Λάρισα, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει με κάκιστη ψυχολογία στην Καβάλα, με τα γνωστά αποτελέσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: