Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Απορημένος αποχώρησε ο Κονέ

Ο Παναγιώτης Κόνε με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε και με το οποίο ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ έδωσε πολλές απαντήσεις. Και μάλιστα ο τρόπος που το πανηγύρισε ήταν χαρακτηριστικός.

Πρώτα έφερε το δάχτυλο στο στόμα ζητώντας από όλους να σιωπήσουν και στη συνέχεια έφερε τα χέρια του στα αυτιά του στρεφόμενος προς την κερκίδα με το χαρακτηριστικό στυλ «δεν ακούω» πανηγυρισμού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ηρακλή σε κατάσταση παροξυσμού από το πραγματικά όμορφο γκολ που πέτυχε χτυπούσε το χέρι στο στήθος δείχνοντας προς το πέταλο των οργανωμένων.

Απορημένος αποχώρησε ο Κονέ

Ο Παναγιώτης Κονέ είχε καλή απόδοση το διάστημα που αγωνίστηκε και μάλιστα έδειχνε απορημένος από την απόφαση του Σάββα Κωφίδη να τον κάνει αλλαγή. Φτάνοντας στον πάγκο, χειροκροτούμενος από τους φίλους του Ηρακλή, φάνηκε να ρωτά τον προπονητή του γιατί τον βγάζει από το παιχνίδι.

«Σημαντικός και ο βαθμός»

Ο Μάουρο Μιλάνο χαρακτήρισε σημαντικό το βαθμό που πήρε η ομάδα του στο χθεσινό παιχνίδι, αν και παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο. "Ως ομάδα ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά πιστεύω ότι και αυτός ο βαθμός μπορεί να είναι σημαντικός για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Σε ό,τι αφορά τη δική μου απόδοση πιστεύω ότι πήγα καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανεξήγητα έπεσε ο ρυθμός μου" είπε ο Αργεντινός και συμπλήρωσε: "Δεν μας επηρεάζουν τα διοικητικά. Ο,τι έχουμε να πούμε, το συζητάμε στα αποδυτήρια και με κλειστές τις πόρτες".

«Δεν ήταν πέναλτι»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ματίας Λέκι, κυρίως για τη φάση του πέναλτι στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος: «Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πέναλτι σ' αυτή τη φάση» υποστήριξε ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, ο οποίος σχετικά με τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού τόνισε: «Ημασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στα τελευταία λεπτά είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: