Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Νίκη με ΑΕΚ για να ανασάνει

Η τελευταία φορά που ο Ηρακλής πανηγύρισε νίκη σε ντέρμπι, ήταν στις 20 Ιανουαρίου 2008 όταν νίκησε τον με ΠΑΟΚ 1-0. Ο Σάββας Κωφίδης ευελπιστεί η ομάδα του να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της μετά την ήττα από τον Αρη και να πάρει μια γερή δόση αυτοπεποίθησης αλλά και βαθμολογική ανάσα κόντρα στην ΑΕΚ που προβληματίζει με την απόδοσή της.

Ο Ελληνας τεχνικός θα κάνει κάποιες αλλαγές στο σχήμα, καθώς θα του λείψει το «βαρύ πυροβολικό», ο Γιάκομπ, που είναι τιμωρημένος. Ο υψηλόσωμος φορ θα απουσιάσει κι από το επόμενο ματς με τη Λάρισα.

Νίκη με ΑΕΚ για να ανασάνει

Αντ’ αυτού, στην γραμμή κρούσης θα παίξει ο Μάουρο Μιλάνο, με το 4-4-2 να γίνεται πιο ευέλικτο. Ο Κωφίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του, τον Ματίας Λέκι. Ο έμπειρος μπακ, επιστρέφει στην ενεργό δράση για πρώτη φορά από τον Οκτώβρη, όταν είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Κωφίδης αναμένεται να του εμπιστευτεί θέση βασικού.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Ελληνας τεχνικός στις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας, την 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ θα απαρτίζουν οι: Μπαντής, Μάρτος, Κατσαμπής, Λέκι, Γιαννούλης, Παπαστεργιανός, Ηλιάδης, Κονέ, Επστάιν, Μιλάνο και Μπόσνιακ.

Σε ό,τι αφορά στην θέση του γενικού αρχηγού, αυτή θα καλυφθεί από τον Γρηγόρη Φανάρα, ο οποίος επιστρέφει στα κοινά του Ηρακλή και θα καθίσει στον πάγκο στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Εξάλλου, πριν από τη σέντρα της σαββατιάτικης αναμέτρησης, αναμένεται να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Σεραφείμ, του φίλαθλου του «γηραιού» που είχε χάσει τη ζωή του πέρυσι στο Καυτανζόγλειο στο ματς με την ΑΕΚ.

Οσον αφορά στον Ερές Λαντάνι, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας τόνισε μεταξύ άλλων ότι μια από τις προτεραιότητές του είναι να γεφυρώσει το χάσμα διοίκησης-οπαδών και μάλιστα σκοπεύει να τους καλέσει για να τα πουν και να τους παρουσιάσει το πλάνο του για την ομάδα, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από τον Φλεβάρη ή τον Μάρτη και θα αφορά στον προγραμματισμό του Ηρακλή της σεζόν 2010-2011.

Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: