Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

«Τους θέλω κοντά μας»

Να γεφυρώσει το χάσμα διοίκησης - οργανωμένων θέλει ο Ερέζ Λαντάνι

Να γεφυρώσει το χάσμα διοίκησης - οργανωμένων θέλει ο Ερέζ Λαντάνι

Μία από τις πρώτες προτεραιότητες του Ερέζ Λαντάνι -όπως τουλάχιστον τόνισε χθες ο ίδιος σε νέες του δηλώσεις- είναι να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση και τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή. Μάλιστα, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας επεσήμανε πως θα επιδιώξει αύριο (οπότε και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη) συνάντηση μαζί τους προκειμένου να τους αναλύσει τις σκέψεις του για το «χτίσιμο» μιας δυνατής ομάδας.

«Γνωρίζω ότι εκτός από τα οικονομικά υπάρχουν και προβλήματα με τον κόσμο. Τον καλώ λοιπόν κοντά μας διότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε. Θέλω μάλιστα να απευθύνω και ένα κάλεσμα προς τον κόσμο του Ηρακλή για αύριο που θα είμαι και πάλι στη Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθούμε και να συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας. Θέλω μαζί να χτίσουμε μια καλή και δυνατή ομάδα, που δεν θα παίρνει το πρωτάθλημα, αλλά θα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και ο κόσμος θα την απολαμβάνει. Προσωπικός μου στόχος είναι να αγκαλιάσουν οι φίλαθλοι αυτή την ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ερέζ Λαντάνι, ο οποίος αναφορικά με την ενεργοποίηση του συμφωνητικού που έχει υπογράψει με τον Αντώνη Ρέμο πρόσθεσε:

«Θα πληρώσω. Εχω δεσμευτεί και στους ποδοσφαιριστές. Μίλησα με όλους εκτός από έναν. Τον Βόιτσε Κοβαλέφσκι, που δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα. Εγώ θέλω παίκτες που θα είναι χαρούμενοι να παίζουν στον Ηρακλή. Να αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτό. Οποιοι θέλουν να κάνουν σαμποτάζ δεν έχουν θέση στην ομάδα. Πρώτα πρέπει να σέβονται ότι παίζουν σε μια ομάδα με πάνω από 100 χρόνια ιστορία και μετά τα χρήματα».

Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας, αφού προανήγγειλε και την άφιξη ενός ανθρώπου από τη Γαλλία, που θα βοηθήσει τον Ηρακλή, αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό σχεδιασμό, ο οποίος για την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς: «Εχουμε τελειώσει με τον Μάρα. Ωστόσο, φέτος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια θέση όσο το δυνατόν ψηλότερη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού η σεζόν έχει χαθεί και από τα τέλη Φεβρουαρίου να ξεκινήσουμε τη δουλειά για την επόμενη περίοδο».

Επιφυλακτικότητα από τους οργανωμένους

Την ίδια στιγμή οι οργανωμένοι οπαδοί αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα τον Ερέζ Λαντάνι. Είναι «ανοικτοί» για μια συνάντηση μαζί του, ωστόσο συντάσσονται πλήρως με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης αργά το βράδυ της Πέμπτης προσθέτοντας: «Ταυτιζόμαστε 100% με την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου. Για τη συνέντευξη γνωριμίας του κ. Λαντάνι είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί από "θα" και "υποσχέσεις" στον Ηρακλή έχουμε χορτάσει. Περιμένουμε από τον κ. Ρέμο να πάρει επιτέλους επίσημη θέση για τις διοικητικές εξελίξεις».

«Ολο αύριο και αύριο»

Στο μεταξύ, ο Νίκος Αρταβάνης, που αποσύρθηκε από εκπρόσωπος του ΓΣ στην ΠΑΕ μέχρι νεωτέρας, τόνισε χθες σε δηλώσεις του: «Για την έλευση του κ. Λαντάνι δεν είχαμε ενημερωθεί, παρ' όλο που ο κ. Τριανταφύλλου μιλά καθημερινά με τον Αντώνη Ρέμο. Γιατί λοιπόν δεν παρουσιάστηκε επίσημα, ώστε να μιλήσει και για το θεσμικό του ρόλο; Ο ΓΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις, είναι όμως σαφές ότι για να σωθεί η ομάδα πρέπει να αρχίσουν οι πράξεις από τον κ. Ρέμο, διότι το μόνο που ακούμε συνέχεια το τελευταίο διάστημα είναι "αύριο, αύριο"».

Τον... παραίτησαν!

Με απόφαση του Αντώνη Ρέμου, η οποία κοινοποιήθηκε από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμο Πολύκαρπο, το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της Μίκρας, ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός Μανόλης Τουμπόγλου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και τη θέση του θα αναλάβει ο Γρηγόρης Φανάρας. «Χθες (σ.σ.: Πέμπτη) το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ ζήτησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας και την παραίτησή μου. Οπως ήταν φυσικό, κατόπιν της απαίτησης από τη διοίκηση υπέβαλα την παραίτησή μου, για να συμβάλω στην αγωνιστική ηρεμία της ομάδας, στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες διέρχεται.

Εύχομαι από ψυχής το καλύτερο για τον Ηρακλή μας, τον οποίον υπηρέτησα, υπηρετώ» ανέφερε χθες η ανακοίνωση του κ. Τουμπόγλου, ο οποίος λίγο αργότερα μιλώντας στο «Goal» τόνισε: «Δεν γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος ζήτησε την παραίτησή μου, ωστόσο πλέον αισθάνομαι απελευθερωμένος. Ο Σάββας Κωφίδης στενοχωρήθηκε για την απόφαση, ενώ και ο κ. Λαντάνι δεν έχει σχέση με αυτήν». Ο Γρηγόρης Φανάρας από την πλευρά του θα συνοδεύσει σήμερα για πρώτη φορά την αποστολή και εν συνεχεία θα καθίσει στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: