Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ηλιάδης: «Το καλύτερο φάρμακο η νίκη με ΑΕΚ»

Ο Στέλιος Ηλιάδης έλαβε την Τρίτη (12/10) το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής. Την βράβευση έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Ηλιάδης που του ευχήθηκε να έχει ακόμη καλύτερη συνέχεια και να πετύχει και άλλα γκολ.

Ηλιάδης: «Το καλύτερο φάρμακο η νίκη με ΑΕΚ»

Από την πλευρά του ο μέσος του Ηρακλή τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο από έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή που όλοι θαυμάζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου. Το καλό ήταν ότι κέρδισε η ομάδα και με το δικό μου και με τα άλλα δύο γκολ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Προερχόμαστε από μία ήττα σε ένα τοπικό ντέρμπι που μας στενοχώρησε πολύ. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ που έρχεται είναι δύσκολο όμως μία νίκη θα είναι το καλύτερο φάρμακο για την συνέχεια. Θα δούμε με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Εξαρτάται από την δική μας απόδοση αν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ή όχι».

Για το αν αισιοδοξεί για το μέλλον, μετά τις διοικητικές ανακατατάξεις τόνισε: «Όταν υπάρχουν εξωαγωνιστικά προβλήματα επηρεάζονται οι παίκτες. Εμείς πρέπει να τα αφήσουμε έξω όμως αυτά γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αν δεν είμαστε ενώμενοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Αγωνιστικά, στο πρόγραμμα προετοιμασίας του «Γηραιού» επέστρεψε ο Χαράλαμπος Περπερίδης. Ο Βίκτορας Γιάκομπ επανήλθε από την άδειά του και κινήθηκε με θεραπεία για την κάκωση που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο, πρόβλημα που άμεσα δεν απασχολεί άμεσα τον Σάββα Κωφίδη, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνεται και ο Μάουρο Μιλάνο, εκτιμάται, όμως, πως δε θα λείψει από τη μάχη με την Ενωση.

Ο Ηλιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους και θα επανέλθει άμεσα. Ο Kοβαλέφσκι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Πιλότο την ειδική προπόνηση, που ακολουθεί.

Το αυριανό (13/1) πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: