Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Με τα... χίλια ζόρια, ΑΕΚ – Εργοτέλης 1-0

Ο κόσμος της ΑΕΚ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την εικόνα της ομάδας

Το γκολ του Τζιμπούρ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην “Ένωση”, όμως η εμφάνιση των γηπεδούχων προκάλεσε τις αποδοκιμασίες της εξέδρας. Φωνάζει για πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Εργοτέλης.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς, μπαίνοντας από το 12΄ στη θέση του οδηγού χάρη στο εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από τον Ράφικ Τζιμπούρ. Η συνέχεια, όμως, για την ΑΕΚ δεν ήταν ανάλογη. Σε ακόμα ένα ματς οι γηπεδούχοι παρουσίασαν αρκετά κενά στην άμυνα, δίνοντας στον Εργοτέλη την ευκαιρία να φτάσει αρκετές φορές με αξιώσεις κοντά στην εστία του Σάχα.

Όσο περνούσε η ώρα και οι παίκτες της ΑΕΚ άλλαζαν μετά βίας τρεις σωστές πάσες μεταξύ τους τόσο αυξάνονταν οι αποδοκιμασίες προς τους “κιτρινόμαυρους” από την εξέδρα ενώ ακούστηκε και το σύνθημα “ΑΕΚ, ΑΕΚ παίξε μπάλα ΑΕΚ”. Πάντως, η ΑΕΚ έκανε για πρώτη φορά φέτος την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και δείχνει να σφραγίζει την τέταρτη θέση.
Την ίδια ώρα ο Εργοτέλης φωνάζει για την διαιτησία του Ντάκου και για περίπτωση πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ανατροπή του Λεάλ από τον Μαϊστόροβιτς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καράμπελας (62' Λαγός), Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καφές, Μάκος, Λεονάρντο (65' Μαντούκα), Σκόκο (87' Χέρσι), Μπλάνκο, Τζιμπούρ.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ (62' Γιαλούσης), Σασιασβίλι, Κορδονούρης, Μπαλάφας, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ (79' Κοιλιάρας), Βερπακόφσκις (66' Λεάλ).

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=16312&catid=1&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: