Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Από τα Πηγάδια στην κορυφή

Ο “δικέφαλος του βορρά” καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.



Η αναμέτρηση στα Πηγάδια κρίθηκε ουσιαστικά στα πρώτα 12 λεπτά. Ο Βιεϊρίνια με κεφαλιά στο 6΄,μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο, νίκησε στον αέρα όλη την άμυνα της Ξάνθης ανοίγοντας το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Ίβιτς, ο οποίος από κοντά με το κεφάλι έγραψε το 0-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν χωρίς ωστόσο να φτάσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις κοντά στα καρέ του Χαλκιά. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 63΄ αλλά ο Γκσπούρνινγκ πραγματοποίησε την απόκρουση της σεζόν σε κεφαλιά του Μαλεζά από το μισό μέτρο. Ότι δεν κατάφερε ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, το έκανε ο Βιεϊρινία τέσσερα λεπτά αργότερα όταν για μία ακόμα φορά συνεργάστηκε με τον Ίβιτς για το 0-3. Το σκορ, μάλιστα, θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αλλά ο Σορλέν σημάδεψε το δοκάρι του Γκσπούρνινγκ στο 78'.
Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 53 βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την Κυριακή ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρά την ανακοίνωση της Ξάνθης πως εισιτηρία για την αναμέτρηση θα πάρουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

SKODA ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (46' Στίνγκα), Φλίσκας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπούγκα (46' Έλινγκτον), Λέιτε, Στρμπα, Πόι, Βάλλας, Κιντάνα.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία (89' Εντίνιο), Βιτόλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια (80' Κριστιάνο), Ίβιτς (85' Φωτάκης), Σνάουτσνερ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=16308&catid=1&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: