Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ιτέα: Απόπειρα βιασμού με καραμέλες!


55χρονος δελέασε 9χρονο κοριτσάκι για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις... Ο 55χρονος βρισκόταν με το 9χρονο κοριτσάκι στο κέντρο της πόλης και αρχικά της πήρε καραμέλες. Αμέσως μετά ακολούθησε η πρόταση: "Πάμε στο σπίτι που έχω πολλές καραμέλες και γλυκά". Το ανυποψίαστο κοριτσάκι ήταν αδύνατο να υποψιαστεί τι είχε στο μυαλό του ο 55χρονος...

Πήγαν στο σπίτι, κάθισαν στο καθιστικό και τότε ο επίδοξος βιαστής άρχισε να χαϊδεύει την 9χρονη ερωτικά. Το κοριτσάκι για να γλιτώσει σκέφτηκε να ζητήσει ένα ποτήρι νερό. Όταν λοιπόν ο 55χρονος πήγε στην κουζίνα, έτρεξε και κατάφερε να φύγει από το σπίτι.

Η επόμενη πράξη της υπόθεσης παίχτηκε στο σπίτι της. Η 9χρονη άνοιξε το στόμα της και περιέγραψε στη μητέρα της, τα όσα είχε ζήσει λίγο νωρίτερα: "Με χάιδευε και φοβόμουν πολύ" φέρεται να είπε η 9χρονη.

Η μητέρα του παιδιού πήγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία και ο 55χρονος συνελήφθη. Πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, την ώρα που η υπόθεση έχει γίνει το μόνιμο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: