Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Έκκληση για αίμα όλων των ομάδων


Μεγάλες είναι οι ανάγκες σε αίμα λόγω και των αργιών του Πάσχα και οι αρμόδιες ιατρικές υπηρεσίες απευθύνουν δραματική έκκληση για προσφορά αίματος όλων των ομάδων, ώστε να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ποσότητες ασφαλείας στα νοσοκομεία όλων των πόλεων.
Η αναπληρώτρια διευθύντρια του Κέντρου Αίματος, Ζωή Σιδερά, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι φέτος οι αργίες, λόγω και της εθνικής εορτής της 1ης Απριλίου, διαρκούν πέντε μέρες γι΄αυτό από σήμερα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει να συγκεντρωθούν επαρκείς ποσότητες αίματος.
Το Κέντρο Αίματος στην Έγκωμη θα είναι ανοικτό μέχρι και την Τετάρτη στις 8 το βράδυ. Στις υπόλοιπες πόλεις τα κέντρα αίματος θα είναι ανοικτά σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη μέχρι τις 2.30 μετά το μεσημέρι και τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Δώστε αίμα λοιπόν. Ζώστε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


http://filoksenos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: