Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Διάβημα ΠΓΔΜ για τα συνθήματα



Ο υφυπουργός εξωτερικών της γειτονικής χώρας θα επιδώσει διάβημα διαμαρτυρίας στην ελληνίδα επικεφαλής του γραφείου συνδέσμου στα Σκόπια, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων.
Tο Υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ κάλεσε τη Δευτέρα την επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, εξαιτίας των συνθημάτων που ακούστηκαν κατά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΜΙΑ»,ο υφυπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Ζόραν Πέτροφ θα επιδώσει στην κα Παπαδοπούλου διάβημα διαμαρτυρίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μάρτιν Μαρτίνοφσκι κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου,ερωτηθείς αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης για τα συνθήματα στη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, δήλωσε ότι "εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας δεν συμβάλλουν στην οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας".

Όλα τα ΜΜΕ των Σκοπίων αναφέρονται εκτενώς στα συνθήματα που ακούστηκαν στην διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα, στις 25 Μαρτίου, καθώς και στην αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και στο γεγονός ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: