Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μπόσκο... έκπληξη και πριμ για το διπλό

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Πάντος και Λεονάρντο στο βασικό σχήμα. Στο γήπεδο ο Χρυσικόπουλος και το πριμ του Κόκκαλη.

Τον πιο κρίσιμο αγώνα του, μέχρι τον επόμενο, δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή στις 19:00. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει στην διάθεση του τον Χέσους Ντάτολο και τον Μάρτιν Ζεβλάκοφ και αναμένεται να επανέλθει στο 4-5-1.


Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται Πάντος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο και στον άξονα οι Μαρέσκα, Τοροσίδης και Στολτίδης, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Λεονάρντο, Λούα Λούα και Ντάρμπισιρ.
Την σημασία του αγώνα γνωρίζουν καλά και στην διοίκηση των “Πειραιωτών”. Στο γήπεδο θα βρεθεί ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Χρυσικόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται λίγο πριν τον αγώνα ο Σωκράτης Κόκκαλης να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες δίνοντας κάποιο πριμ σε περίπτωση νίκης.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο Χέσους Ντάτολο και ο Ντουντού θα είναι διαθέσιμοι για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Καραϊσκάκη”, ενώ ο Ντιόγο θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του μέχρι το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: