Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τέλος ο Παντελή, αναζητείται λύση

Η απόπειρα ανάληψης ηγετικών καθηκόντων στην ΠΑΕ Ηρακλής έλαβε και επίσημα τέλος για τον Ανδρέα Παντελή κι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να κοινοποιηθούν τα ονόματα αυτών που θα σχηματίσουν υπηρεσιακή διοίκηση. Η απόφαση ανήκει στους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι απέρριψαν τον Κύπριο επιχειρηματία που με τη σειρά του σημείωσε ότι "για μένα τελείωσε ο Ηρακλής".

Ανεξαρτήτων των προσώπων που θα συμπεριληφθούν στην υπηρεσιακή διοίκηση, η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη. Τα χρέη είναι κυριολεκτικά δυσβάσταχτα για τον Ηρακλή, ενώ χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι παίκτες στην αναχώρησής τους από τη Θεσσαλονίκη. Λόγω του χρέους της ΠΑΕ Ηρακλής προς συγκεκριμένο γραφείο ταξιδιών, τα εισιτήρια δεν εκδόθηκαν και πλέον αναζητείται τρόπος λύσης του προβλήματος. Αντιλαμβάνεται ο καθένας όμως την πραγματικά διάσταση της κατάστασης, όταν προκύπτουν τέτοια - καθημερινά - ζητήματα.

Την ίδια ώρα, πρόσωπα που θεωρητικά θα ενταχθούν στο νέο δ. σ. φέρονται να ξεκίνησαν νέες συζητήσεις με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος προπονητής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον Παντελή και ταυτόχρονα είχε ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηρακλή. Πλέον όμως προστέθηκαν νέα δεδομένα και η οριστική εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.


http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=64050

Δεν υπάρχουν σχόλια: