Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Περιπολικό στην Κόρινθο παρέσυρε και τραυμάτισε μαθητή


Άγιο είχε μαθητής ο οποίος παρασύρθηκε από περιπολικό.
Το ατύχημα έγινε στο 8ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος του Περιγιαλίου. Το περιπολικό της τροχαίας, που είχε αναμμένο φάρο, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα για να φτάσει στο σημείο που είχε γίνει τροχαίο.
Εκείνη την ώρα ο 13χρονος μαθητής επιχείρησε να περάσει τον δρόμο. Ο οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και παρέσυρε το παιδί. Μετά από ελιγμούς, το περιπολικό έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε μάντρα, όπου και ακινητοποιήθηκε.
Ασθενοφόρο μετέφερε το παιδί στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κίνδυνο. Φέρει θλαστικά τραύματα στο μέτωπο, μώλωπες στο κεφάλι και την πλάτη, ενώ έχει πάθει και διάστρεμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: