Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Εκτός με Αρη, τέλος με ΠΑΟΚ (;) ο Νικοπολίδης

Νοκ άουτ από το κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη (16/5, 19:00) τέθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Ο «ερυθρόλευκος» τερματοφύλακας, που όπως όλα δείχνουν δίνει τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του κάτω από τα δοκάρια, υποφέρει από οσφυαλγία και έμεινε εκτός αποστολής.
Στο μεταξύ, εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες τέθηκε ο Λεονάρντο, ο οποίος υποβλήθηκε την Παρασκευή (14/5) σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και διαπιστώθηκε ότι θα απουσιάσει από τα τελευταία δύο ματς των play off με Αρη και ΑΕΚ.
Ο Λεονάρντο αισθανόταν ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη και, κατόπιν και του ελέγχου από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού Παντελή Νικολάου, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως.

Αναλυτικά το ιατρικό πόρισμα αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λεονάρντο υποβλήθηκε σήμερα, λόγω ενόχλησης στην δεξιά κνήμη, σε πλήρη έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως δεξιάς κνήμης και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα περίπου έξι εβδομάδων».
Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη
Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί της Παρασκευής, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Αρη, για την 5η αγωνιστική των play offs του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντιόγκο, ενώ ο Ζαϊρί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Ντάτολο, όπως και ο Λούα Λούα λόγω ενόχλησης στην δεξιά ποδοκνημική. Θεραπεία έκανε επίσης ο Τοροσίδης, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική ενώ φυσικά στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Λεονάρντο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής και οι οποίοι είναι:
Κόβατς, Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: