Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον ΠΑΟΚ, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Μπρούνο Τσιρίλο. «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την πολύ καλή χρονιά που κάναμε. Καρποφόρησαν οι κόποι μας» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός στόπερ στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και συνέχισε: «Δεν είναι δουλειά μόνο των πλέι οφ. Θα έλεγα ότι τώρα κορυφώθηκε όλη αυτή η δουλειά που κάναμε».
Όσο για το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟΚ, την απροσπέλαστη άμυνα: «Δεν είναι δουλειά ενός ή δύο ατόμων. Είναι συνολική και με διάρκεια σε όλη τη χρονιά, σε βάθος χρόνου».
Για το τι συνέβη στη φυσούνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Δε σημαίνει τίποτα, ήταν η κορύφωση της έντασης
που υπήρχε, ειδικά από αυτούς, καθώς χάσανε δύο φορές από την ίδια ομάδα μέσα σε τέσσερις μέρες. Μπήκαμε τελευταίοι γιατί πανηγυρίζαμε με τον Πάμπλο Γκαρσία μέσα στο γήπεδο. Δε θα μπορούσε κανείς να μας κάνει τίποτα, από την άποψη ότι είμαστε δύο άτομα με ισχυρό ταμπεραμέντο. Δε φοβόμαστε κανέναν, αυτό μπορώ να σας το διαβεβαιώσω».
Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο: «Είναι κάτι αξέχαστο, ήταν μια απίστευτη εμπειρία, δε θα το ξεχάσω σε όλη μου τη ζωή».
Για τον Φερνάντο Σάντος: «Είναι η δεύτερη χρονιά που δουλεύω με τον κ. Σάντος, τον είχα και στην ΑΕΚ, τρέφω τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπό του όπως όλοι. Πιστεύω ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία να μείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα του ΠΑΟΚ».
Για την επόμενη σεζόν: «Του χρόνου θα έχουμε πολύ ωραία πράγματα. Η ομάδα θα μπει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη στιγμή που φέτος ήμασταν τόσο κοντά στο πρωτάθλημα, μπορούμε και του χρόνου να το διεκδικήσουμε και γιατί όχι να το κατακτήσουμε».
Για τον MVP του ΠΑΟΚ: «Θα ήταν υποτιμητικό για τους υπόλοιπους να ξεχωρίσω κάποιον. Πρωταγωνιστής ήταν η ίδια η ομάδα, θέλω όλους να τους χειροκροτήσω. Αν έπρεπε να διαλέξω αναγκαστικά κάποιον θα έλεγα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που είναι και σε μια ηλικία που του δίνει δικαίωμα να ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: