Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010


 
Τριάντα χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ γιόρτασαν με την ψυχή τους την είσοδο της αγαπημένης τους ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ και αποθέωση για παίκτες, Σάντος.
Η ατμόσφαιρα στην Τουμπά ήταν από νωρίς γιορτινή από τον κόσμο του δικεφάλου και έτσι φρόντισαν να την διατηρήσουν μέχρι το τέλος οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Ο Κρέσιτς έπιασε το πέναλτι του Σκόκο στο 49΄και τρία λεπτά αργότερα ο Μουσλίμοβιτς με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να αποθεώνει τους παίκτες ενώ ζήτησε επιτακτικά την παραμονή του Σάντος στο τιμόνι της ομάδας. Από την άλλη η ΑΕΚ απείλησε ελάχιστα και πλέον θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό για να πάρει την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΠΑΟΚ 16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8
ΑΕΚ 6
ΑΡΗΣ 5
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Σάντος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (84' Κουτσιανικούλης, Ίβιτς (73' Εντίνιο), Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς (71' Παπάζογλου).
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο (59' Μαντούκα), Τζεμπούρ, Γιάχιτς, Μάκος (69' Μπλάνκο), Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ (77' Γκερέιρο), Γεωργέας, Σκόκο.
Παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά ο γύρος που αφορά τον ΠΑΟΚ
(Κλήρωση: 16 Ιουλίου, Νιόν - Αγώνες: 27-28/7 και 3-4/8)
Ισχυροί
ΖΕΝΙΤ
ΑΓΙΑΞ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΝΤΙΝΑΜΟ Κ.
ΜΠΡΑΓΚΑ
Αδύνατοι

ΣΕΛΤΙΚ
ΟΥΝΙΡΕΑ
ΠΑΟΚ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
ΓΑΝΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: