Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η Κέρκυρα στη Superleague!

Μετά από 3 χρόνια, η Κέρκυρα είναι και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι «Φαίακες» πήραν το βαθμό που ήθελαν στην 32η αγωνιστική και «σφράγισαν» και μαθηματικά την άνοδο στη Superleague, ακολουθώντας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Κέρκυρα και έφτασε τους 62 βαθμούς, 6 λιγότερους από τον τρίτο της βαθμολογίας, ΟΦΗ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Αιγάλεω (1-0, με γκολ του Κιάσσου στο 36’). Οι «Φαίακες» υπερτερούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία και έτσι πανηγυρίζουν τη μεγάλη επιστροφή.


Η Κέρκυρα επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία
Η Κέρκυρα επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία

Οσο για το τρίτο εισιτήριο, αυτό θα κριθεί στα πλέι οφ, στα οποία δεδομένη συμμετοχή έχει ο ΟΦΗ. Σημαντικό βήμα έκανε ο Εθνικός, που επιβλήθηκε 2-1 της Ηλιούπολης στο Ελληνικό και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση. Ο Πιερικός έχασε έδαφος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στη Ρόδο με τα «ελάφια», ενώ ο Πανσερραϊκός νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά για την παρουσία του στους αγώνες κατάταξης, μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Οσο για την ουρά, ο Εθνικός Αστέρας νίκησε 1-0 την Δόξα Δράμας και δείχνει να απομακρύνεται από τη ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ.

Το Σάββατο (1/5), Αναγέννηση Καρδίτσας και Διαγόρας έμειναν στο 0-0, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (3/5) με τις αναμετρήσεις Ιωνικός - Καλαμάτα και Θρασύβουλος - Αγροτικός Αστέρας.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Σάββατο 1/5

Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας 0-0

Κυριακή 2/5

Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας 1-0 (73' Κριπιντίρης)

Κέρκυρα-Παναιτωλικός 0-0

Αιγάλεω-ΟΦΗ 0-1 (36' Κιάσσος)

Εθνικός-Ηλιούπολη 2-1 (42', 67' Ροντρίγκο - 9' Νιάρος)

Ρόδος-Πιερικός 1-1 (57' Κακλαμάνος - 39' Μακρής)

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (15' Λεοζίνιο, 51' Γεωργιάδης - 84' πεν. Σολάκης)

Δευτέρα 3/5

18:00 Ιωνικός-Καλαμάτα (ΕΤ3)

19:00 Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας (CONN-X)

Δεν υπάρχουν σχόλια: