Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Τον στέλνει στη Β’ Εθνική

Σοκ επιφύλαξε στον Ηρακλή η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, καθώς με την απόφασή της να απορρίψει τον φάκελό του τον στέλνει στη Β’ Εθνική! Χωρίς να ανακοινώσει τους λόγους, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε παίκτες από την προηγούμενη σεζόν (οι παράγοντες της ΠΑΕ θεωρούν τα σχετικά έγγραφα πλαστά), η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν χορήγησε στον Ηρακλή άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, προκαλώντας μεγάλο κύμα αντίδρασης στη Θεσσαλονίκη.
«Τώρα αρχίζει ο πόλεμος. Κανείς δεν μπορεί να σβήσει 102 χρόνια ιστορίας, ούτε ο εισηγητής της επιτροπής, Γιώργος Δημητρίου, ούτε ο πρόεδρός της, Χρήστος Σάββας», ανέφερε η ανακοίνωση - απάντηση της ΠΑΕ και το απόγευμα, σε συγκέντρωση στο Ιβανώφειο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα: «Ο,τι και να κάνουν, το χαρτί θα το πάρουμε. Ο γραφικός από τη Λιβαδειά και τα παιδάκια δεν θα μας ρίξουν, γιατί ο φάκελός μας είναι πλήρης. Θα ζητήσουμε με παρέμβαση εισαγγελέα να κατασχεθούν όλοι οι φάκελοι των ομάδων και να δούμε πώς πήραν όλοι άδεια συμμετοχής. Θα κάνουμε μηνύσεις σε όλα αυτά τα παιδάκια και θα τους πάρουμε σπίτια, αυτοκίνητα και παντελόνια», είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή στο συγκεντρωμένο πλήθος, που στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία στο κέντρο της πόλης, ενώ δεν έλειψαν τα επεισόδια και οι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Χθες «εμφανίστηκε» και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δήλωσε στο «Mega» ότι «η απόφαση είναι 100% άδικη» κι επισήμανε ότι θα ζητήσει κι αυτός από τη δικαιοσύνη να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι που κατέθεσαν οι ΠΑΕ, ενώ οι διοικούντες τον Ηρακλή προσπαθούν να ενεργοποιήσουν κυβερνητικά στελέχη για την ανατροπή της απόφασης. Το ζητούμενο είναι σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο Ηρακλής, ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του στη Σούπερ Λίγκα, εναντίον του οποίου έχει προσφύγει στο CAS ο Λεβαδειακός. Χθες, δε, το CAS ενημέρωσε τον Λεβαδειακό πως παρελήφθησαν τα απαιτούμενα έγγραφα και αναμένει τις θέσεις ΦΙΦΑ και Ηρακλή.
Το άρθρο 52, πάντως, αναφέρει ότι δεν σώζεται ομάδα που έχει υποβιβαστεί, αλλά προβιβάζεται η πρώτη επιλαχούσα από τη Β’ Εθνική, αν και η Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τον Αχ. Μπέο, έχει εισηγηθεί στην ΕΠΟ, που έχει καταστατική Γ.Σ. το προσεχές Σάββατο, να τροποποιηθεί ο σχετικός κανονισμός. Πάντως, χθες απερρίφθησαν και οι φάκελοι των ΟΦΗ, Πιερικού, ενώ ο Εθνικός δεν τον κατέθεσε.

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8767&subid=2&pubid=12546690

Δεν υπάρχουν σχόλια: