Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Ορθιος ο Ηρακλής με 15 ευρώ»


Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή για να στηρίξει οικονομικά την ομάδα με το εισιτήριο των 15 ευρώ απηύθυνε η ΠΑΕ Ηρακλής:
«Εξαιρετικής σημασίας αναμέτρηση για τον ΗΡΑΚΛΗ, κόντρα στην
Ξάνθη, αύριο, Σάββατο 26/02, στις 17:15, στο Καυτανζόγλειο. Σημαντική, όχι μόνο σε αγωνιστικό και βαθμολογικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο προσφοράς του κόσμου προς την ομάδα, ενόψει της Αδειοδότησης. Μην ξεχνούμε, λοιπόν, ότι όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά, με το εισιτήριο Γενικής Εισόδου 15 ευρώ, το οποίο θα ισχύσει και σε αυτόν τον αγώνα. Από όλους μας εξαρτάται το να κρατήσουμε όρθια την ομάδα και θα πρέπει να συνεισφέρουμε σε αυτό, όσο και αν πρόκειται για δύσκολες και σκληρές εποχές. Αύριο, το απόγευμα, όλοι στο Καυτανζόγλειο, λοιπόν…

Και για όσους δεν προμηθεύθηκαν, κατά την διάρκεια της εβδομάδας, εισιτήριο Γενικής Εισόδου από τα Γραφεία της ΠΑΕ, θα τους περιμένουν τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου, αύριο Σάββατο 26/02, από τις 13:00. Οσο νωρίτερα βρεθούμε εκεί, τόσο πιο άνετα θα προμηθευθούμε το εισιτήριό μας, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και την αναμονή της τελευταίας στιγμής…»

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11047:l----15-r&catid=152:iraklis&Itemid=123

Δεν υπάρχουν σχόλια: