Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Μεγάλος στόχος μας είναι το κύπελλο»


Ο πρωταγωνιστής του αγώνα της Μόσχας, με συνέντευξή του στα ΣΠΟΡ στέλνει το «μήνυμα» προς πάσα κατεύθυνση για την συνέχεια.
Πιο… ωμός δεν θα μπορούσε να είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για να εξηγήσει πώς ένιωσε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ και τις χαμένες
ευκαιρίες στη Μόσχα λέγοντας στα ΣΠΟΡ: «Καταρχήν νιώθω απαίσια. Δεν μπορώ να νιώθω καλά από τη στιγμή που η ομάδα δεν προκρίθηκε, αν και το άξιζε. Δε θέλω να θυμάμαι τα γκολ που χάσαμε, ούτε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ», δήλωσε ο Βόσνιος που τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παίζουν πιο… πονηρά: «Αυτό που ξέρω, είναι ότι πρέπει να παίζουμε λίγο πιο «βρόμικα» και πονηρά. Σαν αλεπούδες. Όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και ίσως χρειαζόταν να έχουμε επίσης πιο καθαρό μυαλό».
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ ο «Μούσλι» τόνισε: «Η Ευρώπη αποτελεί πλέον παρελθόν. Έχουμε νέες προκλήσεις μπροστά μας για τις οποίες πρέπει να παλέψουμε. Δεν θέλουμε να θυμόμαστε κάτι που μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Εννοείται ότι μεγάλος στόχος μας είναι το κύπελλο, εκεί όπου έχουμε ήδη φτάσει στα ημιτελικά», είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη εξέλιξη, τουλάχιστον κατά το διάστημα που την έχω ζήσει εγώ. Έχουμε έξυπνους παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που ο καθένας θα ήθελε να συνεργάζεται μαζί τους».
Για τη δήλωση του Μάκη Χάβου που ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε ότι όποιος περνούσε από αυτό το ζευγάρι θα έφτανε στον τελικό, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είπε: «Συμφωνώ με αυτή την άποψη. Δεν ήταν
κάτι ακατόρθωτο. Το πιστέψαμε πολύ. Αν κερδίζαμε, θα προσπαθούσαμε μέχρι το
τέλος. Και το τέλος είναι ο τελικός. Δυστυχώς, όμως, δεν ήρθαν έτσι τα
πράγματα. Πιστεύω πραγματικά ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πιθανό να φτάσει μέχρι εκεί».
Είναι δυνατόν αυτός ο αποκλεισμός να επηρεάσει περαιτέρω τον ΠΑΟΚ; Ο επιθετικός του Δικεφάλου είπε: «Εμείς το αφήνουμε πίσω. Από εδώ και στο εξής μας περιμένουν καινούρια παιχνίδια και από όλα θέλουμε να φύγουμε νικητές. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και το ξέρουμε. Η πορεία μας δίνει ελπίδα και προοπτική για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Υγεία πάνω απ’ όλα


Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πέτυχε δύο σημαντικά γκολ (με Φενέρ και ΤΣΣΚΑ), όμως μόνο ένα από τα δύο είχε και ουσία, καθώς το τέρμα του στη Μόσχα δεν ήταν τελικά αρκετό για να φέρει την πρόκριση. «Η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Σημασία έχει τι κάνει η ομάδα και όχι εγώ. Δεν με ενδιαφέρει αν σκοράρω, αλλά με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει επίσης, είναι να παίζω χωρίς προβλήματα τραυματισμών και να έχω την υγεία μου».

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11026:l-r&catid=151:paok&Itemid=121

Δεν υπάρχουν σχόλια: