Ευκαιρία στήριξης με 15 ευρώ
Σε ένα κάλεσμα που θα συνδυαστεί με την συνεισφορά στον αγώνα που καταβάλλεται για την συλλογή των χρημάτων στα πλαίσια της εξασφάλισης της αδειοδότησης εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε ένα παιχνίδι για το οποίο ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Παράσχος, δεν θα υπολογίζει στους...
Χοσέμι, Καρίμ Σολτάνι, Βικτοράς Γιάκομπ και Σεμπάστιαν Πίτου Γκαρσία που θα κληθούνε να εκτίσουν αγωνιστική τιμωρίας έχοντας συμπληρώσει κίτρινη κάρτα.
"Η ώρα της μεγάλης ευκαιρίας για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ έχει φτάσει. Μετά την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι, η ομάδα μας συγκρούεται στο Καυτανζόγλειο με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 12/03, 19:30) και χρειάζεται, για πολλούς και σημαντικότατους λόγους, την μαζική συμπαράσταση των φίλων της. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα τον στηρίξει και θα τον κρατήσει όρθιο, όχι μόνο με τον παλμό, το πάθος και τη φωνή του, αλλά και συνεισφέροντας στον μεγάλο αγώνα της Αδειοδότησης.

Εισιτήριο γενικής εισόδου 15 ευρώ και σε αυτήν την μεγάλη εντός έδρας μάχη και ευκαιρία έμπρακτης στήριξης του "κυανόλευκου" ποδοσφαιρικού οικοδομήματος από τον "γαλάζιο" κόσμο. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και μπορούν να τα προμηθευθούν οι φίλοι της ομάδας μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 (τηλ: 2310 478800)", ανέφερε η ανακοίνωση κάλεσμα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Εν τω μεταξύ μετά την σημερινή απόφαση του Παράσχου για την απουσία των Γιάκομπ και Γκαρσία ο τεχνικός του Ηρακλή αμφότεροι θα απουσιάσουνε και από τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (28η αγωνιστική, 03/04). Όσο για τον Μπογκντάν Μάρα ο Ρουμάνος μέσος θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (29η αγωνιστική, 10/04).

Δεν παίρνει εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα (08/03), στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, η σύσκεψη των μέτρων τάξης και ασφαλείας της αναμέτρηση του Σαββάτου (12/03) με τον Παναθηναϊκό. Η πλευρά των φιλοξενουμένων δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας της, με συνέπεια η σύσκεψη να λάβει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Τομέα, Παναγιώτης Μαυρίδης και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Λαυρέντης Αργυρόπουλος, ενώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι κ.κ. Γιάννης Ζαβραδινός και Θόδωρος Γεωργόπουλος.

Ατομικό για Ντάνι και Χοσέμι

Με διπλό πρόγραμμα προπόνησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα άρχισαν το πρωί την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, αναπληρώνοντας το διήμερο ρεπό, που προηγήθηκε. Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, χωρίς μπάλα και ασκήσεις γυμναστηρίου και το απογευματινό, ποδόσφαιρο και τακτική.

Ο Τάσος Κατσαμπής ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, ενώ ο Στέλιος Ηλιάδης συνέχισε σε ατομικούς ρυθμούς. Όσο για τους Ντάνι και Χοσέμι προπονήθηκαν μόνοι τους, ελαφρά, καθώς ταλαιπωρούνται από ήπιες ενοχλήσεις.

Αμφότεροι αναμένεται αύριο να περάσουν στα επίπεδα της ομάδας, αν και για τον δεύτερο τα περιθώρια δεν είναι πιεστικά, μιας και εκτίει ποινή στον αγώνα, που έρχεται. Μάλιστα, ο Ισπανός αμυντικός έχει εξασφαλίσει άδεια, προκειμένου να βρεθεί στην πατρίδα, από την Πέμπτη (10/03) και να επιστρέψει την Δευτέρα (14/03).


http://sport.gr.msn.com/football/article.aspx?cp-documentid=156400385