Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ηρθε η ώρα για την πρώτη... Κούπα

Επειτα από τον α' φετινό τίτλο του... νησιώτικου Σούπερ Καπ της Σαντορίνης, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19.00 (ΝΕΤ) τον Ηρακλή στον...
ακριτικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο κατάμεστο νέο κλειστό της Ορεστιάδας, αφού εξαντλήθηκαν και οι 200 ονομαστικές προσκλήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, που μοιράστηκαν στις ομάδες.
Αυτή θα είναι η 2η φορά που η μητρόπολη του βόλεϊ φιλοξενεί ραντεβού των δύο φιναλίστ της διοργάνωσης, καθώς το 2004 είχε στεφθεί Κυπελλούχος ο Ηρακλής επικρατώντας των «ερυθρόλευκων» με 3-1. Μολονότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά άλλες 4 φορές σε τελικό, με τρεις νίκες του Ηρακλή (2000, 2004, 2005) και μία του Ολυμπιακού (2001), η φετινή «κούπα», 12η για τους πρωταθλητές και 6η για τους «κυανόλευκους», έχει ξεχωριστή σημασία για 4 ανθρώπους.
Ο Τζούριτς του Ολυμπιακού, που έφτασε χθες στην Ορεστιάδα και συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου, θέλει να πανηγυρίσει στην πόλη όπου μεγάλωσε και αγαπήθηκε, ενώ και ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει πλέον οικογένεια στην Ορεστιάδα, αφού κατάγεται από εκεί η σύζυγός του, όπως εξάλλου και ο κεντρικός των πρωταθλητών, Γιώργος Παπάζογλου, που κι αυτός ονειρεύεται να ζήσει στιγμές δόξας μπροστά στους συμπατριώτες του.
«Χαίρομαι που ο τελικός γίνεται στην πόλη μου και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, όπου θα κερδίσει ο καλύτερος... και εύχομαι αυτός να 'ναι η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός. Μολονότι υστερούμε σε εμπειρία, νομίζω πως υπερτερούμε σε ενθουσιασμό και πάθος», δήλωσε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» ο Γιώργος Παπάζογλου.
Από την πλευρά του Ηρακλή εξάλλου, που βρίσκεται από την Πέμπτη στον Εβρο και προπονήθηκε ήδη στο παλιό κλειστό, ο Φρέντι Μπρουκς φιλοδοξεί να πανηγυρίσει εδώ την πρώτη του επιτυχία ως τεχνικός των «κυανόλευκων».

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=10213&subid=2&pubid=120200698