Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Για το διπλό στη Μάλτα – Η πιθανή ενδεκάδα


ethniki omada malta euro 2012

Απόψε το βράδυ η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάλτα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012. Η Ελλάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Group F με 8 βαθμούς συγκομιδή μετά από...
4 ματς και στόχος στο «Ta’Qali» είναι αποκλειστικά η νίκη.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Fernando Santos, αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με σύστημα το 4-2-3-1. Ο Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλας και Τοροσίδης θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας και οι Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά από την άμυνα θα βρίσκονται οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, ενώ οι Σαμαράς, Λυμπερόπουλος και Νίνης, θα αποτελέσουν την τριπλέτα που θα δίνει βοήθειες στον μοναδικό προωθημένο, Σαλπιγγίδη.


http://www.sportena.com/2011/03/ethniki-omada-gia-to-diplo-sti-malta-i-pithani-endekada/