Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Προκριματικά Euro 2012: Μάλτα – Ελλάδα 0-1 (video)


malta ellada 0 1 video

Η Ελλάδα για 94΄ λεπτά έδειχνε ανίκανη να εκμεταλλευτεί το δώρο της Γεωργίας, που κέρδισε την Κροατία, αλλά την τελευταία στιγμή ο Βασίλης Τοροσίδης χάρισε τη νίκη στη «γαλανόλευκη» με 0-1 απέναντι στη Μάλτα. Η ομάδα του Fernando Santos δεν...
απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro του 2012. Με 10 ολοκλήρωσε τον αγώνα η Ελλάδα, καθώς ο Παπασταθόπουλος στο 84΄ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.


Η εθνική μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά καθώς αδυνατούσε να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι έπαιζαν όλοι πίσω από την μπάλα. Η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά στα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους, ωστόσο Σαλπιγγίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ στο 46΄ ενώ ο Λυμπερόπουλος προειδοποίησε με δύο κεφαλιές στο 54΄ και το 55΄, με τον Haber να διώχνει εντυπωσιακά την πρώτη και τη δεύτερη να καταλήγει στο δοκάρι. Ακολούθησε ένα καλό σουτ του Κατσουράνη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Μαλτέζο πορτιέρο. O Santos προσπάθησε από τον πάγκο να αλλάξει κάποια πράγματα με την είσοδο των Μήτρογλου και Φετφατζίδη στις θέσεις των Λυμπερόπουλου και Σαλπιγγίδη, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, και μάλιστα στο 84΄ ο Παπασταθόπουλος δέχθηκε αυστηρή κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Misfud. Η λύτρωση ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μήτρογλου έκανε το σκαστό σουτ και από την μικρή περιοχή ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το 0-1.
Σκόρερ: 90+4΄ Τοροσίδης
Κόκκινη 84΄ Παπασταθόπουλος
Συνθέσεις
Μάλτα: Haber, Caruana (46΄ Pace), Mamo, Sciberras, Agius, Hutchinson, Bogdanovic, Briffa, Misfud, Bajada (78΄ Fenech), Schembri (90΄ Cohen)
Ελλάδα: Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος (70΄ Μήτρογλου), Νίνης (81΄ Κονέ), Σαλπιγγίδης (61΄ Φετφατζίδης)



http://www.sportena.com/2011/03/prokrimatika-euro-2012-malta-ellada-0-1-video/