Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Αυτομαχαιρώθηκε και έβαλε φωτιά στο σπίτι του














Παραλίγο τραγωδία στις Σέρρες. Ένας 30χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και τρόφιμος των φυλακών, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, βάζοντας φωτιά στο σπίτι του.

Ο άνδρας...

αφού αυτοτραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του με μαχαίρι, έβαλε φωτιά στο σπίτι του και περίμενε καρτερικά το βίαιο θάνατό του. Πυκνοί καπνοί τύλιξαν, το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε και οι γείτονες έντρομοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Ταυτόχρονα, είδαν έναν άνδρα να τρέχει αιμόφυρτος έξω από το διαμέρισμα, κρατώντας μαχαίρι, με το οποίο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής ήταν άμεση. Έσβησαν τη φωτιά, που στο μεταξύ είχε εξαπλωθεί στους χώρους του διαμερίσματος, ενώ ο 30χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, χωρίς να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η υγεία του.