Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην Ιερουσαλήμ

Δρακόντεια είναι τα αστυνομικά μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στην παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων με αφορμή την τελετή αφής του Αγίου Φωτός που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο Ναό της Αναστάσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες...

το πρωί δυνάμεις της ισραηλινής αστυνομίας εμπόδισαν τον Αρχιγραμματέα του Πατριαρχείου, Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης Αρίσταρχο, και ομάδα προσκυνητών να μεταβούν στο μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊνδανάγιας, ζητώντας τους γραπτή άδεια.

Πριν μερικές ημέρες Αστυνομία και Πατριαρχείο είχαν καταλήξει σε συμφωνία βάσει της οποίας οι προσκυνητές θα είχαν ελεύθερη πρόσβαση από τις 6 το πρωί στα μοναστήρια πέριξ του Ναού της Αναστάσεως.