Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Super League: ΑΕΚ – Ηρακλής 0-0 (video)

AEK Iraklis 0-0 video
Για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, AEK και Ηρακλής έμειναν στο στείρο 0-0 στο κεκλεισμένων των θυρών «ΟΑΚΑ».
Η σεζόν για την «Ένωση» θα έχει και...
συνέχεια στα play off, υπάρχει φυσικά και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ ο «Γηραιός» από την πλευρά του, ολοκλήρωσε για φέτος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα στο άδειο λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ, «ΟΑΚΑ» και στο 6’ απείλησε για πρώτη φορά όταν σε λάθος γύρισμα του Michel στον Αραμπατζή, ο τελευταίος πρόλαβε και έβαλε την κόντρα στον Soltani, που προσπάθησε να διεκδικήσει την μπάλα. Ένα λεπτό μετά ο Baha σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Στο 12’ ο «Γηραιός» έχασε μια καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Pitu πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αραμπατζή. Νέα φάση για τους φιλοξενούμενους στο 20’ με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ηλιάδη. Ο Manolo Jimenez βλέποντας την ομάδα του να μην πατάει καλά στο γήπεδο, προέβει σε εσωτερικές αλλαγές, χωρίς να καταφέρει όμως να αλλάξει την εικόνα της «Ένωσης». Ο Ηρακλής σαφώς ανώτερος, με καλύτερη ανάπτυξη, έδειχνε πιο απειλητικός. Πάντως μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια άξια αναφοράς ευκαιρία και έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα μετά από 45 λεπτά αγώνα.
Η ΑΕΚ απείλησε με την έναρξη της επανάληψης όταν ο Witkowski μπλόκαρε την κεφαλιά του Guerreiro (46’). Στο 52’ ο Ηρακλής λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Soltani, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή, καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον κόψει ο Jahic. Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και έτσι στο 63’ ο Witkowski απέκρουσε προ του Blanco την επικίνδυνη σέντρα του Scocco. Τρία λεπτά μετά (66’) η «Ένωση» έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Μετά από μια περιπετειώδη φάση και με τον γκολκίπερ του «Γηραιού» εξουδετερωμένο, ο Λαγός σούταρε, αλλά ο Στάμου απομάκρυνε πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο Καφές δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Στο 68’ και πάλι οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Scocco μετά από ατομική ενέργεια σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Θεσσαλονικέων. Η απάντηση των «κυανόλευκων» ήρθε στο 72’ με τον Αραμπατζή να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ηλιάδη. Πάνω κάτω η μπάλα και στο 75’ ο Witkowski απέκρουσε την κεφαλιά του Καφέ. Επόμενη άξια αναφοράς φάση στο 87’, με τον Leonardo που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης, αφού μέχρι το σφύριγμα της λήξης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν έκαναν κάτι καλό. Έτσι η αυλαία της κανονικής περιόδου βρήκε ΑΕΚ και Ηρακλή να μένουν κολλημένοι στο μηδέν.
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κώτσιρος (Αρκαδίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Οι συνθέσεις:
AEK (Manolo Jimenez): Αραμπατζής, Nasuti, Mateos, Jahic, Λαγός, Μάκος, Καφές, Michel, Guerreiro (63′ Eder), Blanco (87′ Leonardo), Baha (56′ Scocco).
Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Witkowski, Κανακούδης, Szczot (64′ Roman), Στάμου, Josemi, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Robles (67′ Τσίτας), Mara, Pitu, Soltani (89′ Βουτσιάς).



http://www.sportena.com/2011/04/super-league-aek-iraklis-0-0-video/