Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Super League: Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 0-4 (video)


panserraikos ergotelis 0 4 super league 2011 30h agonistiki video goal highlights
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν ο Εργοτέλης που πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες «σκορπώντας» τον Πανσερραϊκό με 4-0.
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε μια αρκετά δύσκολη χρονιά ο Εργοτέλης, ο οποίος...
επικράτησε με 4-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου χωρίς άγχος απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Οι Σερραίοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Verpakovskis μόλις στο 5′, αλλά κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοση του και κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Αθανασιου. Πάντως οι φιλοξενούμενοι φαίνονταν πιο… ορεξάτοι και  σκόραραν για δεύτερη φορά με τον Ορφανό, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαλσαμάκη. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Κρητικούς να έχουν βάλει τις βάσεις για ένα… γλυκό φινάλε. 
Στο ίδιο έργο θεατέςΣτο δεύτερο μισό ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι με τον Parker στο 47′. Ότι δεν κατάφερε ο Νοτιοαφρικανός για τις Σέρρες το κατάφερε ο Budimir για τον Εργοτέλη στο 73’. Ο Κροάτης με δυνατό σουτ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καρέλης έντεκα λεπτά αργότερα από τα έντεκα βήματα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά για τους Κρητικούς.
Τα γκολ: Verpakovskis 5’, Ορφανός 31’, Budimir 73’, Καρελής (πέν.) 85’
Πανσερραϊκός: Βαλσαμάκης, Τριανταφύλλου, Diogo, Castro, Sindic, Kerla, Βοσκόπουλος, Chumbinho, Dale, Beljic, Parker
Εργοτέλης: Αθανασίου, Hieblinger, Γιαλούσης, Beto, Wisio, Chandi, Shashiashvili, Κυριακίδης, Ορφανός, Verpakovskis