Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στα χνάρια της Τζούλιας και της Ντούβλης...

Πετρούλα, Κωστίδου, Petroula, Kwstidou, sexy, sirina, dvd, movie, ταινίαΜετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, την Μαριάννα Ντούβλη και την Βούλα Βαβάτση, έρχεται η...
Πετρούλα Κωστίδου, το κορίτσι του STAR, να κάνει το δικό της ροζ DVD, με τίτλο «Κάμα Σούτρα by Πετρούλα» και παραγωγό του «εκπαιδευτικού DVD» τον Δημήτρη Σειρηνάκη και της εταιρείας του Sirina Productions.
Σε διάρκεια 40 λεπτών η Πετρούλα θα «διδάσκει» τις στάσεις του κάμα-σούτρα στον θεατή, και αυτό μάλιστα θα γίνεται σε 3D διαστάσεις, δίνοντας την αίσθηση στο θεατή ότι συμμετέχει ενεργά επί του έργου!
Η «και μόλις τελείωσα», ξανθιά σεξοβόμβα θα συμμετέχει φυσικά ενεργά στις ερωτικές σκηνές, χωρίς όμως προς το παρόν να ξέρουμε πόσο αποκαλυπτική θα είναι, αυτό ίσως μας το αφήνουν για έκπληξη! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να γνωρίσετε τον "εσωτερικό" κόσμο της Πετρούλας καλύτερα...!


http://www.sportygossip.com