Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

"Την έσυρε στο δωμάτιο και άρχισε να την κακοποιεί"!

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Στρος Καν συνελήφθη στις 16:45 το απόγευμα, τοπική ώρα Σαββάτου (23:45 ώρα Ελλάδoς), λίγα λεπτά πριν απογειωθεί η πτήση της Air France από το διεθνές αεροδρόμιο JFK με προορισμό το Παρίσι. Ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι...

ο Ντομινίκ Στρος Καν κατηγορείται για «σεξουαλική επίθεση σε μια 32χρονη καμαριέρα που εργάζεται στο ξενοδοχείο Sofitel στην 44η δυτική Λεωφόρο δίπλα στην πλατεία των Times, νωρίτερα το Σάββατο» και υπογράμμισε ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία όπως και έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία άσκησε δίωξη εναντίον του αφού ο δικηγόρος του Γουίλιαμ Τέιλορ, εκ των διασημότερων δικηγόρων στις ΗΠΑ, έφθασε στο «μεγάλο Μήλο» από την Ουάσινγκτον.

«Την έσυρε στο δωμάτιο και άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά»!

«Η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο πιστεύοντας ότι είναι άδειο για να το καθαρίσει. Εκείνη τη στιγμή, ο Στρος Καν βγήκε γυμνός από το μπάνιο, κυνήγησε την καμαριέρα και την έσυρε μέσα στο υπνοδωμάτιο όπου άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι αντιστάθηκε αλλά αυτός την έσυρε στη συνέχεια στο μπάνιο. Η 32χρονη τελικά κατάφερε να απελευθερωθεί, βγήκε από το δωμάτιο και ενημέρωσε το προσωπικό του ξενοδοχείου το οποίο κάλεσε την αστυνομία» ανέφερε αναλυτικότερα ο Πολ Μπράουν, εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε: «Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν μετά από λίγο στο σημείο ο Στρος Καν είχε ήδη φύγει βιαστικά από το δωμάτιο».

Μάλιστα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ από τη βιασύνη και τον πανικό του ξέχασε και το τηλέφωνο του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου!

Σύμφωνα με τον Μπράουν, η 32χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με ελαφρά τραύματα μετά την επίθεση του Γάλλου.