Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συνελήφθη ανήλικος για παιδική πορνογραφία

Δεκαπεντάχρονος ανήλικος είναι μεταξύ άλλων κατηγορούμενος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε απο το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, που συνέλαβε επτά άτομα και συγκεκριμένα...
έξι Ελληνες και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Πολωνίας, στην Αθήνα και στην Εύβοια.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά απο επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της αστυνομίας, για την πάταξη του φαινομένου και αφού ταυτοποιήθηκαν ψηφιακά οι επτά χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι είχαν διακινήσει σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν 12 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα μόντεμ, τα οποία ερευνώνται στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Αθηνών και Εύβοιας.