Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κατάσχεται η περιουσία του δημάρχου Τήλου!

Την κατάσχεση της προσωπικής περιουσίας του δημάρχου Τήλου και μελών του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης για χρέος του δήμου συνολικού ύψους...

300 χιλιάδων ευρώ.

Την απόφαση του επιθεωρητή στηλιτεύει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης, λέγοντας πως είναι μια απόφαση απαράδεκτη.

«Τα χρήματα δαπανήθηκαν από το 2004 μέχρι σήμερα, κατόπιν εγκρίσεως της περιφέρειας, για διατροφή - διαμονή φοιτητών του ΕΜΠ -στο πλαίσιο εκπαίδευσης τους, και χάριν των οποίων χαρτογραφήθηκε το νησί».

«Δεν μπορεί να δαπανώνται 34 χιλιάδες ευρώ για μια εκδήλωση ή 124 χιλιάδες ευρώ για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων» απάντησε ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης Μανόλης Καριωτάκης.

«Είναι άδικο να μας καταλογίζει λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων όταν όλοι γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητα στις υπηρεσίες του νησιού» ανταπαντά ο δήμαρχος Τήλου.

Ο κύριος Καρυωτάκης όμως επιμένει πως οι δαπάνες δεν εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο και στέλνει την υπόθεση στο Ελεγκτικό Συνέδριο.