Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δίπλα σε σχολικό συγκρότημα η επιχείρηση της αστυνομίας – Λαχτάρισαν οι γονείς

Τέλος καλό... όλα καλά!
Έβλεπαν τους αστυνομικούς να έχουν κυκλώσει το σχολικό συγκρότημα στο Περιστέρι οι γονείς των μαθητών δυο νηπιαγωγείων και δυο ...

δημοτικών και έπαιρναν τα παιδιά πίσω στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί από νωρίς το πρωί κοντά στο σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το 13ο και 33ο Δημοτικό, αλλά και τα 51ο και 22ο Νηπιαγωγείο στις οδούς Πρέσπας και Πελοπίδα.

Στη θέα των αστυνομικών πολύ λίγοι ήταν οι γονείς που πήγαν τα παιδιά στο σχολείο. Οι περισσότεροι τα έπαιρναν και έφευγαν φοβούμενοι ότι κάτι συμβαίνει.

Όντως οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι σε διαμέρισμα κάποιας από τις διπλανές στο σχολικό συγκρότημα πολυκατοικίες βρισκόταν ένας καταζητούμενος για σωματεμπορία.

Ο άνδρας πιθανότατα οπλοφορούσε και έτσι οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Οι αστυνομικοί μετά από ώρες παρακολούθησης του διαμερίσματος αποφάσισαν να κάνουν επέμβαση λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Ευτυχώς όπως όλα δείχνουν δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, πιθανότατα αλλοδαπούς, και τους οδήγησαν στην ασφάλεια για εξακρίβωση...