Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Νίκησε και ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω τις συνεχής κακές εμφανίσεις, βάζοντας παράλληλα τέλος και στο αρνητικό σερί που είχε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «πράσινοι»...επικράτησαν 3-0 των «ερυθρολεύκων», παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε στο 29' με ωραία προσπάθεια ο Γκαρσία, ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν από τους Σισέ (57') και Κατσουράνη (84'). Κόκκινη κάρτα για τον Έλληνα άσο στο τέλος του παιχνιδιού.

Μόλις στο 10', ο Σολάκης σέντραρε από αριστερά στο Μάρτιν, που μέσα από τη μεγάλη περιοχή πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο αεικίνητος Μπρέσκα έκανε μία μεγάλη κούρσα και μπαίνοντας στην περιοχή σούταρε δυνατά, για να βρει τη μπάλα ο Τζόρβας και να τη στείλει στο αριστερό δοκάρι.

Από κείνο το σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» και εμφανίστηκε στο γήπεδο. Ο Λέτο ανησύχησε δύο φορές τον Γιακούποβιτς με ισάριθμα σουτ, στο 23΄ και το 26΄, για να ανοίξουν τελικά το σκορ οι "πράσινοι", μετά από λάθος των αμυντικών του Βόλου.

Στο 27' ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σέντραρε από δεξιά, ο Σανκαρέ πήδηξε για τη μπάλα αλλά δεν τη βρήκε, με αποτέλεσμα να μπερδέψει τον Τομάς που έμεινε καθηλωμένος κι έτσι ο Λουΐς Γκαρσία, από κοντά, έκανε το 1-0.

Στο 35ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σολάκη, με τον επιθετικό του Βόλου να έχει υποδειχθεί σε (οριακή) θέση οφ σάιντ, κι ενώ φάνηκε να έχει χρησιμοποιήσει το χέρι για να σκοράρει.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Ο Τζιμπρίλ Σισέ "προειδοποίησε" στο 49΄, όταν απέφυγε τον Γιακούποβιτς αλλά άνοιξε πολύ τη μπάλα και δεν πρόλαβε να πλασάρει, αλλά στο 57΄ δεν αστόχησε. Ο Λέτο έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, με τελικό αποδέκτη της πάσας το Γάλλο άσο που με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Ένα ωραίο σουτ (68΄) κι ένα ψαλίδι του Σολάκη (72΄) δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους Βολιώτες, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Κατσουράνης, στο 84΄.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Κατσουράνης και Σολάκης.