Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πιο κοντά στο ''σεντόνι'' ο ΠΑ.Ο.Κ

Το προβάδισμα της ΑΕΚ για την κατάκτηση της 2ης θέσης κράτησε μόλις τρεις ημέρες. Ο ΠΑΟΚ πήρε τη ρεβάνς για την ήττα της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ νικώντας...με 2-1 στην Τούμπα, πέρασε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και ταυτόχρονα ανέκτησε το προβάδισμα που είχε μέχρι και τη 2η αγωνιστική για την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο…στροφές πριν το τέλος των αγώνων κατάταξης.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στο 29΄ και ο Βιτόλο στο 37΄ με πέναλτι ήταν οι σκόρερ του «δικεφάλου του βορρά», ενώ για την Ενωση είχε ανοίξει το σκορ ο Σκόκο στο 14΄. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολών του Μάκου στο 72΄ και του Πάμπλο Γκαρσία στις καθυστερήσεις.